Vi vil gerne levere til Jeres næste MØDE

 

Et møde i firmaet med kunder eller kollegaer, skal ofte suppleres af smagsfulde herligheder.

Vi tilbyder følgende:

 

- Morgenmad

- Brunch

- Frokostbuffet

- Tapasanretninger/ mødetallerkener

- Smørrebrød

- Frisk frugt

- Kage

 

Klik her for at se meget mere om udvalg og priser.

 

 

 

 

DEN KOMPLETTE RECEPTION

 

En reception kan være tidskrævende at planlægge og udfordrende at afvikle. Derfor har vi sammensat en komplet pakke, hvor vores professionelle personale sørger for det hele.

 

Hvis I ønsker, at vi skal levere mere end kun maden til jeres reception, så har vi sammensat den komplette receptionspakke som består af:

 

- 6 tapas – hvor I frit kan vælge fra menuen (ved valg af flere retter tillægges kr. 21,00 pr. ret)

- Alt i service til bespisning inkl. glas og servietter

- Hvidvin, rødvin, øl og vand samt vores egen økologiske æblemost

- Tjenere så det passer til Jeres antal gæster

- Transport (alt efter beliggenhed)

 

Kr. 228,00 pr. person

 

 

 

ENDNU MERE

 

I kan også vælge at udvide pakken med følgende:

 

- Ståborde

- Lave borde

- Stole

- Duge

- Blomsterdekorationer

- Live musik

- DJ

- Personale til opstilling, opdækning og klargøring

- Live kokke session (kokke står og tilbereder/anretter enkelte retter i lokalet ved gæsterne)

 

Priser fremsendes ved efterspørgsel.

 

 

 

LOKALER

 

Hvis I ikke skal holde receptionen hos Jer selv, så har vi tilgang til en række unikke og attraktive lokaler og lokaliteter rundt om i Danmark.

 

 

 

Prisen er ved min. 45 personer, som har en varighed af 2 timer.

 

Alle priser er ekskl. moms

 

 

 

RECEPTIONSMENU

Nedenstående er eksempler på retter til en receptionsmenu.

- Varmrøget hø-laks med fennikel, karse, knas og cremet hytteost

- Rejer med smørdampede porrer med dild og kærnemælkscreme

- Bagt ørred med blomkålspuré, sprødt drys og persille

- Saltbagt knoldselleri, syltet og cremet med tomatsalsa og hasselnødder

- Souffle af landkylling i aske serveret med syltet citron, sprøde rugflager og solæg

- Confit af solbærmarineret andelår med grillet kål og grønne urter

- Rilette af frilandsgris serveret med sprøde løg, blomkål og peberrod

- Serranoskinke med græskarcreme, syltede svampe og rugflager

- Lynstegt carpaccio af krondyr med kartoffel og krydderurtesalat

- Pandestegte krydderpølser med tomatiseret pickles

- Lufttørret okseinderlår med rødbeder og brøndkarsemayo

- Dansk ost med sød kompot og knækbrød

- Trøffelstick i kraftig chokolade og tørrede bær

- Chokolademousse med blodappelsin og hvid chokolade

- Citrustærte med marengs