Frokost

Frokostordning

Kokkene hos SPISERIET8000 ApS arbejder konstant på, at optimere og udfordre kunderne med lækre frokostretter af friske råvarer. Der samles inspiration fra nær og fjern og der arbejdes altid med danske sæsonvarer.

Frokostmenuen tager udgangspunkt i følgende:
    
    • 2 slags friskskåret pålæg eller pålægssalat med hjemmelavet garniture
    • 1 fiskeret med frisk fisk fra havnen og garniture efter sæson (ikke altid om mandagen)
    • 1 varm frokostret (okse, gris, lam, kalv, fjerkræ, vildt) med tilbehør
    • 2 kreative salater med alt fra soltørrede, bagte, glaserede og friske råvarer (salatbar om onsdagen)
    • 1 spændende ost med salt, sødt eller sprødt (2 gange ugentligt)
    • Lidt til den søde tand (onsdag)    
    • 1 dressing eller tapanade
    • Variation af koldhævet surdejshvedebrød samt friskbagt rugbrød

Prisen for ovenstående menu er kr. 46 ex moms pr. person pr. dag.
Prisen afhænger af antal og sortimentsvalg.

Der er mulighed for at gøre div. Tilvalg til sin frokostmenu. Se under ”Tilvalg til frokostmenu”.

 

Leveringspris afhænger af beliggenhed.