Et sundt køkken

Et sundt køkken

 

Vi prioriterer sundhed højt, fordi vi føler ansvar, for hvordan maden påvirker vores brugere. Vi laver mad som giver energi til hjernen og som skaber koncentration også i dagens sidste timer.
Vi arbejder konstant på at finde det helt rigtige forhold mellem frugt, grønt, kød fisk og fjerkræ samt at bruge de rette krydderier i de rette mængder.

Vi går op i økologi! Hvor det er muligt vælger vi økologisk, både pga. vi gerne vil arbejde bæredygtigt og samtidig fordi økologiske produkter ofte er af højere kvalitet.

Høj kvalitet opstår, når man gør sig umage og hele tiden er bevidst om at vælge det gode i stedet for det dårlige og slappe.
Det er ikke ligegyldigt om man bruger margarine, smør eller olie, hvordan brødet bliver æltet, om krydderurterne er friske eller tørrede, om salaterne er vasket ordentligt eller hvordan man taler til andre mennesker.
Der er masser af muligheder for at springe over hvor gærdet er lavest og vælge den letteste løsning.
Når kvaliteten skal være i top, kræver det, at man vælger rigtigt - hver dag og uanset hvad man gør.

Hos SPISERIET8000 ApS arbejder vi med fuldendt smag og visuels – vi vælger rigtigt, hver dag.